Beoordelingen 

Service
9,1
140 commentaren van in totaal 140 beoordelingen
Mw.L.Schrauwen
09-10-2019
10

Zeer tevreden

Fam. Koumans (Ermelo)
03-10-2019
8

Gewoon betrouwbaar.

J. Atema (Zeewolde)
03-09-2019
10

Vriendelijk personeel, goede service, alles gebeurt met uitleg of toelichting. Erg tevreden!

G. Drost (Hierden)
03-09-2019
9

Zeer klantvriendelijk en meedenkend personeel. Leveren goed werk en komen afspraken na.

Riny Blom (Putten)
04-07-2019
9

zeer tevreden

Pieter van der Raadt (ZEEWOLDE )
21-06-2019
10

Fijne garage met persoonlijke aandacht voor de klant. Ook zeer ter zake kundig

L. Oudshoorn (Harderwijk)
07-06-2019
10

Fijn en duidelijk te woord gestaan door de medewerkers.

J.D. Osinga
16-05-2019
9

Klantvriendelijk, uitstekende service. Zeker een aanrader.

Dhr. A.M.van Veggel (Harderwijk)
30-04-2019
8

Men is eerlijk , betrouwbaar en deskundig En service gericht.

H. de Ruiter (Velserbroek)
18-04-2019
10

Ik ben zeer tevreden niets aan toe te voegen.

Mevr. E. Martens-Land (Harderwijk)
10-04-2019
10

Kundig, meedenkend, behulpzaam en fijn personeel. Weten waar ze het over hebben.

Frits van Dijk (Harderwijk)
10-04-2019
10

Vriendelijke mensen en prima werk.

H Hempelman (Harderwijk)
27-02-2019
9

Fijne garage. Klantgericht en vriendelijk. Super tevreden

Dhr. F.W. v.d. Meulen (Harderwijk)
01-02-2019
9

Vriendelijke bediening.

Margriet de Jong (Ermelo)
18-01-2019
9

Klantvriendelijk. Goede service.

J. Atema (Zeewolde)
14-12-2018
10

Vriendelijk personeel, goede service. Een garage waar je graag naartoe gaat!

Dhr. Peereboom. (Ermelo.)
05-12-2018
9

Dit is mijn derde Prius, bij Versteeg gekocht. De Toyota is dermate goed , dat ik nooit tussentijds naar de garage hoefde.

Gert van den Brink (Ermelo)
09-11-2018
10

Uiterst prettige behandeling.

Mevr timmer niessen (Harderwijk )
02-11-2018
10

Omdat ze altijd zeer correct zijn en je wordt vriendelijk geholpen ,ze bieden je altijd koffie aan en er is altijd een krantje om te lezen

Dhr G.H.Mos (Ermelo)
29-10-2018
9

Op correcte wijze geholpen zeer tevrede een prachtig bedrijf .

Evert Vos (Harderwijk)
29-10-2018
10

We zijn bijzonder prettig geholpen door de receptie. Het zijn kanjers!! De service is top en de kwaliteit van het geleverde werk is -zoals al jaren het geval is- uitmuntend

Pieter van der Raadt
29-10-2018
10

Erg vriendelijk personeel en zeer ter zake kundig.Je bent absoluut geen "nummer"maar ze kennen je naam.

Dhr Henk van Dijk. (Harderwijk)
20-09-2018
8

Goede en degelijke garage.

Mw. M.M. van den Eshof (Amersfoort. )
19-09-2018
9

Ik ben al jaren vaste klant van Versteeg Buurman. Ik ben sinds 3 jaar verhuisd van Ermelo naar Amersfoort maar blijf bij “ mijn “. Garage in Ermelo. Zeer tevreden. !!

Mevr. H. Adema
13-09-2018
9

Klant vriendelijk, werkzaamheden correct uitgevoerd, uitleg over de factuur, goede service vervoersregeling!

H.Roffel (Putten)
31-08-2018
9

Normaal is alles prima in orde, alleen de vervanging van de gordelriem vond ik persoonlijk niet nodig. Maar mij werd gezegd dat dat nodig was voor de APK.

G. Drost
29-08-2018
9

Op een zeer nette, klantvriendelijke manier geholpen! Goede service en goede afspraken.

BH Keizer (Ermelo)
21-02-2018
10

ik ben zeer tevreden

Margriet de Jong (Ermelo)
17-01-2018
9

Klantvriendelijk. Professioneel. Jaarlijkse service wordt altijd naar tevredenheid uitgevoerd.

Dhr H vd Berg (Ermelo)
10-01-2018
10

Goede service, maar mijn Toyota is nooit stuk, het is toch een Toyota!!!!

Peter Demeijer (Ermelo)
27-12-2017
10

Vriendelijke baliemedewerkers, duidelijke afspraken, vakkundigheid, afspraken t.o.v. offerte nagekomen. Alles binnen de afgesproken tijd.

Willem van Loenen (Elburg)
06-12-2017
9

Al jaren lang kom ik bij deze dealer voor het onderhoud van mijn auto. Het is altijd netjes voor elkaar en de prijs valt doorgaans mee. De mensen zijn vriendelijk en nemen rustig de tijd voor je. Ik heb vertrouwen in de door hun uitgevoerde werkzaamheden en dat is eigenlijk het belangrijkste.

p.banning (ermelo)
06-12-2017
8

destijds goede technische en voordelige reparatie uitgevoerd door een monteur van garage Schouten - Ermelo kwam kennis te kort om mijn probleem te tackelen

R Mastenbroek
29-11-2017
8

goed overleg en prima service

Pieter
22-11-2017
10

Garage is goed bereikbaar en het personeel is uiterst vriendelijk.Bovendien worden de werkzaamheden prima uitgevoerd

Dhr. P.Ooms (Ermelo)
22-11-2017
9

goede informatie. Vriendelijk personeel. prima aan de tijden gehouden.

H de Ruiter (Velserbroek)
07-11-2017
9

Altijd netjes, als je komt herkennen ze je, door de medewerkers word je begroet, de verkopers maken altijd een praatje. Hoe gaat het, bevalt de auto etc.

Gert van den Brink (Ermelo)
01-11-2017
10

Bij Auto Versteeg Buurman Ermelo B.V. kun je erop rekenen dat alle afspraken correct worden nagekomen. De contacten zijn altijd bijzonder prettig.

W. Grift (Ermelo )
25-10-2017
9

Fijne garage goede service en afspraken

Anoniem
19-10-2017
8

goede behandeling

Anoniem
05-10-2017
9

Vriendelijk, netjes prijsopgave van te voren. Koffie terwijl je wacht

Gwendolyn Koene (Almere)
04-10-2017
8

Betrouwbaar en klantvriendelijk.

Anoniem
07-09-2017
8

Correcte afhandeling en klantvriendelijk

A.J.H.Peters (Harderwijk)
31-08-2017
9

Fijne ontvangst en prettig te woord gestaan.

Anoniem
09-08-2017
10

Er wordt goed meegedacht en naar een oplossing gezocht. Daarnaast kunnen ze voor kleine reparaties vaak snel een gaatje vinden in de agenda, waardoor je niet te lang rondrijdt met problemen.

Anoniem
02-08-2017
9

Bijzonder vriendelijk en behulpzaam personeel. Zeer goede service

Anoniem
26-07-2017
10

Onderhoud wordt zeer goed uirgevoerd.

Anoniem
24-07-2017
10

leveren goed werk ,betrouwbaar en vriendelijk.

Mevr. M. Frowijn-de Kok ('t Harde)
05-07-2017
8

Over het algemeen ruim voldoende

Anoniem
24-05-2017
5

Als je voor de eerste keer een 30.000 beurt laat uitvoeren ( nadat je net verhuist bent, dus bij een nieuwe dealer ) verwacht je meer aandacht en uitleg over de uitgevoerde werkzaamheden. Op z,n minst de resterende mm's van je banden, zeker als daar een opmerking over wordt gemaakt. Ook moest ik het plastic dat als bescherming over mijn stoe was geplaatst ( op zich prima ) zelf verwijderen.

Anoniem
19-05-2017
9

Alle werkzaamheden worden altijd goed en deskundig uitgevoerd. De ontvangst is altijd vriendelijk en correct.

Anoniem
11-05-2017
8

Betrouwbaar en vriendelijk

P(ieter) R. Mulder (Harderwijk)
09-05-2017
8

We zijn, omdat we verhuisd zijn, sinds kort bij deze dealer, hebben één ervaring, die was zonder meer positief, een bedrijf met een goede organisatie en communicatie uitstraling

Anoniem
12-04-2017
8

snel en volgens vooraf inzage in de kosten

Anoniem
29-03-2017
10

Goede service - goed werk - geweldige mensen

E. Vos (Harderwijk)
15-02-2017
10

Meelevende maar ook meedenkende medewerkers. Als je binnenkomt is het direct te merken dat er een ontspannen sfeer hangt. Medewerkers kunnen goed met elkaar overweg.
En als die voorwaarde er is dan is ook de werkhouding goed.

Anoniem
14-02-2017
10

Worden altijd heel prettig behandeld.

Anoniem
25-11-2016
9

In het algemeen alles naar wens gedaan. Geen bevestiging gekregen dat alle garantie werkzaamheden zijn uitgevoerd.

Marcel Knol (Zeewolde)
04-08-2016
9

Een vriendelijk, vakbekwaam bedrijf waar ik al jaren m'n auto's naar volle tevredenheid laat onderhouden.

Jessica van ramselaar (Ermelo)
08-06-2016
10

Het is een goede dealer met uitstekende service

Anoniem
18-05-2016
8

Snel, vriendelijk en geen verrassingen. Kortom, een prettige Toyota dealer waar je met vertrouwen naar toe kan gaan.

Rob de Vos (Ermelo)
29-04-2016
9

ter zake kundig balie medewerkster (ook technisch onderlegd). hoewel de tijdsduur langer dan gepland (afmelding APK)
is het wachten met de krant en heerlijke bak koffie meer dan goed te doen. ook het andere personeel is betrokken
bij de klant die aanwezig is.

Anoniem
06-04-2016
8

Een 10 laat niets te wensen over

Anoniem
29-03-2016
8

Klantvriendelijk snelle service! Goede uitleg

Dhr. R. de Brouwer (Ermelo)
23-03-2016
9

Receptiepersoneel man/vrouw behulpzaam en deskundig. Lastige technische vragen zoeken ze uit. Monteur toegankelijk om bij aankoopkeuring mee te kijken en alle vragen die rijzen te beantwoorden met de auto 'op de brug'

P. den Hertog (Harderwijk)
10-03-2016
9

Ik word altijd bijzonder plezierig geholpen door de medewerkers van de receptie. En over de uitgevoerde werkzaamheden heb ik nooit klachten.

mevrouw van Beek (Ermelo)
29-02-2016
10

bekwame en vriendelijke mensen

Dhr. H. van Wijk (Harderwijk)
26-02-2016
10

Prettig en vakkundig personeel.
Onverwachte problemen worden altijd netjes opgelost, vaak zonder bijkomende kosten.

Mevr. keizer-kraaijenhof (Ermelo)
24-02-2016
10

Ze zijn vriendelijk leveren goed werk en ben altijd tevreden.

Anoniem
27-01-2016
10

prettige en persoonlijke communicatie, goede service, betrouwbaar

Anoniem
27-01-2016
7

Goed behandeling

Evert Vos (Harderwijk)
27-01-2016
10

Perfecte service en erg deskundig en behulpzame medewerkers

Mevr. F. Duhoux
22-01-2016
9

Altijd snel geholpen, staan altijd voor mij klaar.

Margriet de Jong (Ermelo)
20-01-2016
9

Goede service, prettig personeel. Redelijke prijzen. Onderhoud wordt altijd correct uitgevoerd en de auto ziet er weer spin&span uit als ik hem op kom halen. Ook prettig de afhaal-/thuisbrengservice.

Johan Crooy (Ermelo)
13-01-2016
10

Het personeel is erg klantvriendelijk en servicegericht. Duidelijke uitleg over de dingen die aan de auto gedaan worden. Uitstraling serviceroom erg mooi.

Anoniem
08-01-2016
8

gewoon een goede en betrouwbare dealer die de gemaakte afspraken nakomt.

Anoniem
06-01-2016
9

vriendelijk en correct optreden, professioneel

Anoniem
03-12-2015
9

Betrouwbare garage met bijzonder prettig personeel

Joop de Jager (Hierden)
02-12-2015
9

Bekwaam, klantvriendelijk

H. de Ruiter (Velserbroek)
26-11-2015
10

Ze Denken met me mee en het resultaat is al tijd goed geweest .

H. de Ruiter (Velserbroek)
26-11-2015
10

Ze Denken met me mee en het resultaat is al tijd goed geweest .

H D J Kok (Haarlem)
26-11-2015
10

klant vriendelijk en prima service

Willem van Loozenoord (Harderwijk)
19-11-2015
9

Deskundig en vriendelijk personeel

Dhr. F. Klep (Harderwijk)
12-11-2015
10

Zeer klantvriendelijk.
In alle opzichten. Communicatie via mail, telefoon of direct. Uitstekend.
Koffie en wifi staan klaar.
Prijzen voor onderhoud zijn goed.
Auto rijdt gemiddeld 1 liter op 19 km benzine.

Anoniem
26-10-2015
8

Zeer klantvriendelijk, jewordt prettig geholpen.

Anoniem
16-09-2015
9

We worden altijd netjes en eerlijk te woord gestaan, afspraken worden nagekomen, niks op aan te merken.

Hr a.j.h. Peters (harderwijk)
11-09-2015
9

wordt r altijd goed geholpen en tewoord gestaan, altij een luisterend oor zeer goede monteurs.

Dhr. J. de Kruijf (Nunspeet)
11-09-2015
8

Keurig bedrijf, met deskundige mensen. Bereid om noodgevallen met voorrang te helpen.

Henk Merjenburgh (Ermelo)
25-08-2015
9

Ik ben zeer tevreden over dit garagebedrijf

grasdijk (zeewolde)
24-08-2015
10

Prima service altijd correct geholpen problemen worden altijd adequaat afgehandeld.. vriendelijk personeel. Vaklui die kennis van zaken hebben. En er wordt een heerlijk kopje cappuchino geserveerd.

Familie Lichtendahl (Elspeet)
24-06-2015
10

Grote behulpzaamheid / deskundigheid / klantvriendelijkheid / persoonlijke behandeling / gastvrijheid / betrouwbaarheid.

dhr C.M.Boon (Ermelo)
17-06-2015
10

Ze weten wie ik ben, (is altijd leuk als zij je kennen.)

Wim van der Velde (Dronten)
17-06-2015
8

Klantvriendelijk, correct, afspraak is afspraak!

C.J. de Jager (Hierden)
27-05-2015
9

Klantvriendelijk

Mevr G de Groot-Smit (Hierden)
20-05-2015
8

Ik vind het alleen maar vervelend dat de stoelen een andere stand hadden gekregen. Ook de twee stoelen achter.
Die gebruik ik helemaal niet, waarom worden ze dan weer zo gezet om ze wel te gebruiken.

Anoniem
13-05-2015
9

Vriendelijk personeel goede service.

Anoniem
13-05-2015
10

Uitstekende service bij de reparatie, terugkoppeling over de te verwachten kosten, geen rare verrassingen op de nota, overleg over te vervangen onderdelen, leenauto, leenfiets en zelfs tot voor de deur gebracht door leerling-monteur. Plezierige mensen in de omgang. Resultaatgericht, geen geneuzel. Vakmanschap.

P.C.J. Nonnekes (Ermelo)
13-05-2015
10

Wij voelen ons heel prettig, als we de auto ophalen. alles verloopt tot nu toe optimaal.

Anoniem
13-05-2015
9

Snel, vakkundig, servicegericht en niet duurder dan de opgave

Anoniem
29-04-2015
10

Aandacht voor de klant, altijd goede service, prijsopgave en als het iets duurder uitpakt wordt je gebeld

Gwendolyn Koene (Almere)
29-04-2015
10

De service is goed, de medewerkers zijn zeer klantvriendelijk en komen oprecht over.

Anoniem
29-04-2015
10

Ze kennen je bij naam, zijn ter zake kundig en uiterst vriendelijkj

H. Berger (Nunspeet)
29-04-2015
10

Goede service klant gericht

P. den Hertog (Harderwijk)
30-03-2015
10

Ik ben voor 100% tevreden over de manier waarop mijn Toyota Yaris, die intussen 12 jaar oud is, kortgeleden de jaarlijkse beurt inclusief APK heeft gekregen.

Anoniem
25-03-2015
10

Ik ben sinds jaren klant en zij hebben mij altijd op een erg aangename manier te woord gestaan. Hun service was altijd toppie! Nooit verrassingen bij het krijgen van de factuur. Indien een reparatie diende uitgevoerd te worden werd mij eerst medegedeeld wat de kosten zijn. Je voelt je echt klant bij hen!

Dhr. R. Jongepier (amersfoort)
19-03-2015
9

duidelijk en voldoende informatie, nette showroom

Anoniem
18-03-2015
8

Goede service en afspraken worden nagekomen

Evert Vos (Harderwijk)
18-03-2015
10

Naast dat het een deskundige garage is zijn de medewerkers bijzonder hartelijk en denken met je mee.

Wilma Wielink (Ermelo)
09-03-2015
9

Deskundig en vriendelijk personeel, zowel aan de balie als in de werkplaats. Met biedt o.a. een afspraakherinnering via email; er is een prettige wachtruimte; ev. een fiets te leen als vervangend vervoermiddel; wanneer je acuut en probleem hebt (bv verlichting, die niet werkt) en je belt, probeert men direct te regelen dat je langs kunt komen voor hulp; men geeft eerlijk en deskundig uitleg en advies.

J. Benek (Harderwijk)
04-03-2015
10

Super veel verstand van zaken en ze doen ook echt hun best voor de klant. Zoeken zelfs de laagste prijs voor je op.

Esther Woning (Ermelo)
04-03-2015
9

Een prettig team, die je vriendelijk te woord staan. Zijn altijd bereid te helpen en je vragen te beantwoorden. Tijdens het wachten op de uitslag van een inspectie op je probleem aan de auto, of als er een apk gedaan moet worden, zijn er goede faciliteiten om te wachten. Er is leesmateriaal, WiFi en er kan een kopje koffie/thee gedronken worden. Een plek waar je niet met tegenzin zit.

Ada G. Kuper (Harderwijk)
04-03-2015
10

Vakkundig, correct, hulpvaardig en vriendelijk

Anoniem
26-02-2015
10

vriendelijk,goede service

R.van Bruggen (Harderwijk)
25-02-2015
9

Klantvriendelijk, kennis van zaken en geen wachttijden

Dhr.R.P.Deelman (Harderwijk)
27-01-2015
9

De doorslag is de goede en betrouwbare werkplaats.
Altijd bij naam genoemd, wat kan ik voor u doen, maar dit is ook bij de verkoop zo.
Vakkundig en snelle hulp indien nodig, dat vind ik erg belangrijk

Anoniem
26-01-2015
9

Dik voor elkaar

Anoniem
02-12-2014
10

Klantvriendelijk. Prima service. Kennis van zaken. Staan meteen klaar als je met een autoprobleem komt.

w.j.van der lee (zeewolde)
21-10-2014
9

Goede service en niet al te goedkoop.

Anoniem
15-10-2014
8

Betrouwbaar, vriendelijk, attent,
ook altijd beschikbaar als ik ad hoc langskom met klein probleem

Anoniem
01-10-2014
9

Altijd goede service en geen verrassingen. Prijs niet overdreven

Anoniem
01-10-2014
10

Goede en correcte afhandeling, fijne en efficiente benadering van de klant. Helemaal zoals je het verwacht

Anoniem
30-09-2014
8

Goede dealer klantvriendelijk en behulpzaam. Jammer dat er geen officieel dealer-schap met Toyota zelf meer is.

Anoniem
23-09-2014
10

Service is top. Ik kwam een keer bij de garage aanrijden met een kapotte kenteken-houder/lijst. Werd ter plekke kostenloos vervangen/vernieuwd.

Ronald (Ermelo)
23-09-2014
9

vriendelijk, snel, netjes

J. Vernooij (Harderwijk)
23-09-2014
9

Goede en deskundige zorg voor de auto.

frenk buckens (hillegom)
19-09-2014
8

goede toelichting

G. van den Brink (Ermelo)
19-09-2014
10

Altijd goede service en prettige behandeling.

A.J.H. Peters (harderwijk)
09-09-2014
10

luiterend, tijdnemend en goede uitleg over de uitgevooerde werkzaamheden.

H. Bosman-Pluim (Ermelo)
08-09-2014
10

Ze zijn gewoon goed

M v Vuuren (Harderwijk)
01-09-2014
8

Ik heb vertrouwen in deze dealer. Word met respect benaderd.

Anoniem
19-08-2014
8

Kundige receptie medewerkers. Goede adviezen vooraf over reparaties en onderhouds werkzaamheden

Atie Manschot (Ermelo)
13-08-2014
10

vriendelijk, kundig en afspraken worden nagekomen.
Ik vertelde al dat toen ik na een beurt de sleutel terug kreeg het heel hard begon te regenen. Eddy Beumer rende toen naar buiten, parkeerde de auto achteruit in de werkplaats en ik kon zo droog wegrijden.

G.W.Dellemijn (Harderwijk)
30-07-2014
7

Ze staan je netjes te woord en doen wat er is gevraagd wordt

mevr. Verloop (Oud Beijerland)
29-07-2014
10

Klantvriendelijk, uitstekende service, duidelijkheid, prettig

A. S. Meijer (Putten)
29-07-2014
8

Kosten onderhoudsbeurt voor zo' n kleine auto hoog in vergelijking met de kosten van ook een grote onderhoudsbeurt van mijn audi Q5

Anoniem
23-07-2014
9

goed is goed

Harry Roffel (Putten)
23-07-2014
8

Deskundige lui en zeer vriendelijk

Harry Busscher (Uithoorn)
22-07-2014
9

Goed bedrijf en fijne mensen

Anoniem
16-07-2014
8

goede service
bereidwillig
meedenken

Esther Woning (Ermelo)
08-07-2014
8

vriendelijkheid, gastvrijheid, leggen de factuur goed uit, houden je op de hoogte van de kosten en wanneer de auto klaar is.

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

Toyota Cookiebeleid

Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie instellingen aanpassen.